Grabba mobile capture devices

BPI Services is Europees distribiteur van Grabba Technologie. Grabba is marktleider in het leveren van mobiele identificatie oplossingen bij verschillende (overheids-) organisaties. Met de machine readable zone (MRZ) in combinatie met een RFID-lezer maakt de Grabba het mogelijk om (ICAO) internationale identiteitsdocumenten uit te lezen en te verifiëren. De verkregen gegevens uit de MRZ en chip van het identiteitsbewijs kunnen worden gebruikt voor identificatie-, controle- of registratieprocessen. Om deze reden gebruiken diverse organisaties wereldwijd de Grabba voor mobiele identificatie, grenscontrole of mobiele check-in. Daarnaast is het mogelijk om maximaal 8 verschillende technologieën met één Grabba te ondersteunen. Van het scannen van barcodes tot het uitlezen van smartcards en ID documenten.

Paspoort scan Grabba mobile capture devices

Barcode readers

Barcode readersGrabba barcodelezers worden vooral gebruikt in de detailhandel, mobiele verkoop, asset management, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. De Grabba ondersteund 1D barcodes (EAN8, EAN13, Code128, Code39, ...), 2D barcodes (QR, PDF417, GS1 Datamatrix, ...) of een combinatie hiervan.
  • CCD (1D)
  • Advanced Linear (1D)
  • Area Imager (1D&2D)
  • Area Imager (1D&2D) w/ License Decryption

MRZ (Machine Readable Zone) ICAO reader

Machine Readable Zone De Grabba MRZ reader (Machine Readable Zone) leest de MRZ informatie uit paspoorten, Visa’s en identiteitskaarten voor diverse toepassingen, zoals bij het scannen van paspoorten bij check-in en boarding processen, identiteits- en reisdocumenten bij rechtshandhaving (politie/handhaving) en beveiligde toegangscontrole.

RFID lezen en schrijven

RFID lezen en schrijven De Grabba biedt u diverse mobiele RFID-readers (LF, HF, UHF) voor verschillende behoeften, zoals dierlijke tagging, lidmaatschap applicaties, asset tracking, logistiek, gezondheidszorg, farmacie, vervoer ticketing, event ticketing, of elke andere omgeving waar RFID-technologie in combinatie met mobiele technologie essentieel is.
  • HID iCLASS-SE (dual frequency 125kHz/13.56MHz)
  • Low Frequency (125kHz read only)
  • Low Frequency (125/134.2kHz)
  • Long Range Low Frequency (125/134.2kHz)
  • Mifare (13.56MHz) & I-Code
  • Ultra High Frequency (860-960 MHz)

Contact Smartcard reader

Contact Smartcard reader Contact Smartcard lezers worden gebruikt om identificatiekaarten (bijvoorbeeld de Belgische e-ID-kaart), vervoerskaarten, toegangskaarten, lidmaatschapskaarten en betaalkaarten te lezen. De meeste gebruikers van deze technologie zijn: rechtshandhaving, ministeries, publieke infrastructuur en betaling verificateurs.

Magneetstrip reader

Magneetstrip reader De geavanceerde leeskop in de Grabba Magneetstriplezer leest 1, 2 of 3 spoor kaarten, zelfs als ze oud of zwaar beschadigd zijn. De technologie is uiterst snel en betrouwbaar met een levensverwachting van 1.000.000 passen. De Grabba magneetstip kaartlezers wordt veelal gebruikt in de detailhandel bij mobiele verkoop en betaling, lidmaatschap systemen, tijdregistratie en spaarkaarten.

Vingerafdruk reader

Vingerafdruk reader De Grabba vingerafdruklezer produceert vingerafdrukbeelden van uitstekende kwaliteit voor zowel lokale of externe verificatie. In het basismodel kunt u 500 gebruikers (1000 templates) lokaal opslaan voor onmiddellijke verificatie. De WSQ versie is het meest geschikt voor het op afstand controleren in financiële- en strafrecht omgevingen.
De Grabba Vingerafdruk reader biedt een flexibele, robuuste, kosteneffectieve oplossing voor een snelle en veilige verwerking van vingerafdrukken van uitstekende kwaliteit.

Handtekening vastlegging

Handtekening vastlegging Grabba Signature Capture maakt het mogelijk om op toestellen zonder capacitief touchscreen te gebruiken voor applicaties waarbij een handtekening vastgelegd moet worden. Met de bijgeleverde slylus pen kan een handtekening of een ander handgeschreven tekst worden gedigitaliseerd.Populaire smartphones voor het gebruik met een Grabba:

grabba

Software Developers Programma

Software Developers Programma Grabba International biedt ontwikkelaars van mobiele data capture applicaties de kans om lid te worden van het Grabba Software Developers Programma. Dit programma is gericht op het helpen en ondersteunen van software ontwikkelaars.

Met Grabba kunt u uw applicaties uitgebreider aanbieden met het breedste scala van data capture technologieën die momenteel op de markt zijn. Begin nu met ontwikkelen met Grabba en wordt niet beperkt in de toekomst als u extra technologieën voor uw klanten nodig heeft.


Voor meer informatie over de Grabba kunt u contact opnemen via het contactformulier, of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.