Patiëntregistratie in het ziekenhuis

Het handmatig registreren van patiëntgegevens pasfoto’s aan de balie in het ziekenhuis is een foutgevoelig en tijdrovend proces. BPI biedt een geïntegreerde oplossing, genaamd CI ID Manager, voor patiëntregistratie, het printen van patiëntpassen en het aanmelden voor afspraken in de zorg. Inmiddels maken zes Nederlandse zorginstellingen gebruik van het systeem.

Patiëntregistratie


CI ID Scanning draagt zorg voor een efficiënt en foutloos inschrijfproces en neemt daarbij de gegevens uit internationale identiteitsbewijzen en rijbewijzen automatisch over. Deze werkwijze bespaart de baliemedewerkers tijd en het voorkomt verschrijvingen. De oplossing stelt de gegevens direct beschikbaar middels ZIS integratie of HL7 koppelingen.

Patiëntpas of afspraakkaart


Nadat de patiënt is ingeschreven kan de baliemedewerker op eenvoudige wijze een patiëntpas met pasfoto genereren. Deze patiëntpas dient als legitimatiebewijs en bevat een barcode en / of RFID chip met een sleutel voor het zelfmelden voor een afspraak, ontsluiten van informatie op een kiosk en andere voorzieningen binnen de zorginstelling.

Aanmelden


BPI levert ook een efficiënte selfservice oplossing voor het aanmelden voor een afspraak op de polikliniek. Deze oplossing draagt in sterke mate bij aan het terugdringen van de wachtrijen en het verbeteren van de patiënttevredenheid. Bovendien levert de inzet van de selfservice oplossing een aanzienlijke tijdbesparing voor uw baliemedewerkers
patientregistratie

Wilt u meer informatie over deze oplossing, neem contact met ons op.