Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

Biometrics

Betrouwbare biometrie
oplossingen voor enrolment, identificatie en verificatie op basis van gelaat, vingerafdruk, aderpatroon en iris.
lees verder

ID Management

Innovatieve oplossingen voor
identiteitsbeheer, zoals het controleren, vastleggen en beheren van persoonsgegevens, bevoegdheden en voorzieningen.
lees verder

Smart Video

Intelligente video
gecombineerd met HD camera’s
en warmtebeeld technologie
om uw cruciale processen te monitoren
lees verder

Registration

Veilige innovatieve
oplossingen voor planning
en registratie van persoonsgebonden
activiteiten

lees verder

Bedrijfsvideo

BPI Services global distributor GridLer iMatch

september 2017

BPI Services B.V. is er trots op om global distributor te zijn geworden van een nieuw product: de GridLer iMatch. De Gridler iMatch is een state of the art oplossing voor mobiele identificatie en verificatie van personen. Voor meer informatie ga naar www.imatch.gridler.com.

imatch

Klik hier voor meer informatie

GGZE enthousiast over aanmeldzuilen gastvrije ontvangst

december 2016

GGZ Eindhoven heeft de aanmeldzuilen van BPI nu zo’n 1,5 jaar in gebruik op locatie De Grijze Generaal. De aanmeldzuilen maken onderdeel uit van het totaalconcept ‘gastvrije ontvangst’ en zorgen er voor dat bezoekers zelfstandig, sneller en gemakkelijker hun weg kunnen vinden naar de afspraak. Medewerkers en cliënten merken de voordelen van het concept en zijn enthousiast over de eenvoudigheid en snelheid van de aanmeldzuilen. Voor het kleine gedeelte van de cliënten die niet goed overweg kan met technologie staat een gastheer of gastvrouw klaar om begeleiding te bieden.

Het aanmeldsysteem beschikt over functionaliteiten voor het inscannen en valideren van identiteitsdocumenten, het ophalen van afspraakgegevens, het versturen van aanmeldberichten en het uitprinten van tickets. Het systeem bij GGZ Eindhoven maakt gebruik van een koppeling met de Cloverleaf communicatieserver, waardoor gegevensuitwisseling en diverse controles mogelijk zijn met de informatiesystemen SBV-Z, Vecozo en User. Bekijk onderstaande video van GGZE voor een impressie van het concept ‘gastvrije ontvangst’.

De administratieve handelingen zijn met het concept ‘gastvrije ontvangst’ voor een groot deel geautomatiseerd waardoor er meer tijd is voor mensgerichte zorg. Nu het concept zich heeft bewezen gaat GGZE dit concept ook doorvoeren op andere locaties, waarbij BPI de aanmeldsystemen gaat leveren.

Meer weten over de aanmeldsystemen van BPI? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij graag de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw verzoek of bel ons op 0182-346088.

Download de folder