BPI Services B.V. introduceert de nieuwe iMatch FAP50

Introductie van de geheel nieuwe iMatch FAP50 voor identificatie, speciaal ontwikkeld voor mobiele inschrijving en verificatieprocessen met vier vingerafdrukken. Naast de FAP50 vingerafdrukscanner is de iMatch voorzien van een display voor optimale ondersteuning van de gebruiker. Dit maakt de iMatch FAP50 het perfecte mobiele identificatieapparaat voor identiteitsdocumenten en sluit naadloos aan op de EES-vereisten en/of de behoeften voor andere gebruiksscenario’s voor inschrijving.

Specificaties

De iMatch FAP50 ondersteunt alle Android- en iOS-apparaten en is uitgerust met Bluetooth Low Energy (BLE).

features-imatch-fap50-NL

4-vingerafdrukscanner

De geïntegreerde WSQ FAP50 4-vingerprintscanner is ideaal voor vingerafdrukregistratie en verificatie. De FBI-gecertificeerde FAP50-scanner met 4 afdrukken van Integrated Biometrics biedt nauwkeurige vingerafdrukscans met hoge resolutie in bijna elke omgeving, inclusief indirect of direct zonlicht, stoffige omstandigheden en met droge of vuile vingers. De iMatch FAP50 maakt registratie en verificatie met één, twee, vier en tien vingers mogelijk.

  • fap50-4-fingerprintscannerFBI Certification / Image Certifications Mobile ID IQS FAP50, PIV, GSA FIPS 201, FBI Appendix F;
  • Snelle droge vingeropname;
  • Het is niet nodig om tussendoor latente afdrukken te reinigen;
  • Beschikbare uitvoerformaten RAW, JPEG2000, BMP, PNG of WSQ;
  • Bestendig tegen extreme temperaturen, direct zonlicht of fel kunstlicht;
  • Opnametypes: plat met twee vingers, plat met één vinger, gerold met één vinger.

ICAO documenten

De sterk geoptimaliseerde antenne leest moeiteloos contactloze chips (conform ISO1443, MIFARE eb DESFire RFID-protocollen) uit identiteitsdocumenten.

fap50-id-document

De antenne kan ook elektronische authenticatiecontroles uitvoeren, zelfs met iOS-apparaten. Ook is het mogelijk om een ​​pasfoto in kleur uit te lezen en te bewerken.

De ingebouwde contact-smartcardlezer ondersteunt een breed scala aan smartcards. Dit omvat E-ID documenten conform ISO 7810 en ISO 7816. Deze documenten worden gebruikt in landen als België, Tsjechië, Oostenrijk en Finland.

Wilt u meer weten over de iMatch FAP50?

Meer informatie vindt u op onze website: https://imatch.gridler.com/
Of neem contact met ons op via: contact@bpiservices.eu of +31 (0) 182-346088