Identificatie

BPI ontwikkelt oplossingen voor het registreren en verifiëren van identiteiten. Wij zijn expert op het gebied van identiteitsdocumenten en biometrie en combineren dit met betrouwbare privacy-, en beveiligingsmaatregelen.

ID Scan

Betrouwbaar en flexibel platform voor het controleren en verwerken van identiteitsdocumenten.

ID Scan Kiosk

Gastvrij en veilig bezoekers ontvangen met innovatieve zelfservice oplossingen.

ID Scan Flow

Geautomatiseerde processen voor de uitgifte van smartcard en het bewaken van toegangsrechten.

ID Scan Mobile

Professionele software voor het controleren van identiteitsdocumenten met standaard smartphones.

iMatch

State of the art oplossing voor het mobiele identificatie en verificatie op basis van identiteitsdocumenten en vingerafdrukken.

Referenties

Layer 28
Layer 25
Layer 24
Layer 27
Layer 29
Layer 26

Cases

Altijd voorrang

Identity management & Rijkspas

Het goed vastleggen van (identificerende) gegevens, zodat deze voor meerdere voorzieningen kunnen worden gebruikt, is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van toegangsprocessen. Nagenoeg alle deelnemers aan het Rijkspas stelsel maken voor de vastlegging van identificerende gegevens gebruik van het door BPI ontwikkelde WID scan systeem. Dit systeem ondersteunt de preregistratie van de kandidaat medewerker of externe en draagt zorg voor de aanlevering van identificerende gegevens voor het aanvragen van Rijksbrede voorzieningen zoals de Rijkspas.

Optimalisatie identificatieprocessen K&N

Optimalisatie identificatieprocessen K&N

Kuehne & Nagel Nederland heeft zo’n 3500 medewerkers op meer 22 locaties. Het identificatiesysteem dat K&N en BPI gezamenlijk implementeerden voorziet in een betrouwbare registratie van persoonsgegevens en uitgifte van badges. Daarnaast ondersteunt het systeem ook de bezoekerslogistiek en de chauffeursregistratie. Aan de basis van deze registraties ligt in alle gevallen een geldig en gecontroleerd ID bewijs.

 

Mobile Capture Devices en Informatie Gestuurd Optreden

Mobile Capture Devices en Informatie Gestuurd Optreden

Het Mobile Capture Device (MCD) ondersteunt de professionals van de Koninklijke Marechaussee (KMAR) met een grenspolitietaak. Met het MCD kan de Marechaussee eenvoudig identiteitsdocumenten controleren en persoonsgegevens registreren. Hierdoor wordt het werk makkelijker gemaakt, maar gaat het vooral ook sneller. Het MCD maakt onderdeel uit van de IGO (Informatie Gestuurd Optreden) ontwikkeling. Door invoering van onder andere digitale technologie kan de KMAR steeds beter daar zijn waar het er op aan komt.

Wilt u meer informatie over deze praktijkcases? Neem dan contact met ons op!

seo