ID Flow

ID Flow biedt innovatieve ondersteuning aan uw instroomprocessen
voor bezoekers, medewerkers en externen.

De kracht van ID Flow

Enterprise Onboarding & Toegangsbeheeroplossing

Met ID Flow kunnen organisaties toegangsverleningsprocessen digitaliseren en vanuit een centraal punt beheren en optimaliseren. Hierdoor ontstaat er een snelle informatie-uitwisseling over de voorwaarden om toegang te krijgen tot een gebouw of terrein tussen aannemers, bezoekers, leveranciers en toezichthouders. Door het automatiseren van routinematige handelingen en het aanbieden van self service ontstaat er een efficiënter proces. De beveiligingsafdeling heeft met ID Flow meer regie in handen en is beter “in control”.

id-flow-dashboard-macbook
setting

Functionaliteiten

ID Flow biedt de volgende functionaliteiten

 Selfservice module voor toegangsautorisaties.
 Email notificatie module.
 Module voor het delegeren van bevoegdheden en goedkeuren van toegangsautorisaties.
 Beveiligde documentbeheer module voor (VCA) certificaten, verklaringen etc.
 Realtime Dashboard met verzamelde data per doelgroep.
 Interface module voor koppelingen met bestaande systemen (HRM of ERP applicaties).
 Centrale aansturing van toegangscontrole installaties.
 Uitgebreide beheerfunctionaliteiten met grafische workflow module.

Optimale Flow

Gastvrije toegangsverlening

Met het ID Flow platform van BPI gaat het organiseren van een gastvrije toegangsverlening hand in hand met een hoge mate van efficiency. ID Flow gaat uit van self service en meer eigen regie bij de medewerker, contractor of bezoeker. Door de gebruikersvriendelijke user interface is de benodigde tijd voor (zelf)registratie minimaal en worden taalproblemen voorkomen.

Demo aanvragen
ID-Flow-dagpas-site-visit-laptop

ID Flow Kiosk

Gericht op self service

Om een hoge mate van self service mogelijk te maken heeft BPI een ID Flow kiosk ontwikkeld. De ID Flow Kiosk ondersteunt het aanmeldproces voor bijvoorbeeld bezoekers of chauffeurs. Individuen kunnen zich bij de kiosk zelfstandig aanmelden voor een afspraak of een logistieke opdracht. De ID Flow kioskapplicatie biedt verschillende profielen voor chauffeurs en bezoekers. Zij kunnen bij binnenkomst met behulp van een gebruiksvriendelijke touchscreen een eenvoudige registratie uitvoeren.

Lees meer over ID Scan Kiosk
id-flow-kiosk-elo
elo_22i_selfcheck_deskstand_front

Kiosk functionaliteiten

De volgende modules en functionaliteiten zijn hierbij beschikbaar:
  • Na aanmelding stuurt ID Flow automatisch een SMS of email naar de contactpersoon;
  • Module voor kentekenherkenning;
  • Module scanfunctionaliteit voor tickets of smartcard;
  • Module voor het controleren van identiteitsdocumenten;
  • De beveiligingsafdeling kan met ID Flow het gebruik van de ID Flow kiosken monitoren en de status van de processen volgen.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Op welke wijze biedt BPI ID Flow aan?
ID Flow is gebaseerd op actuele technologie en is beschikbaar als Software As A Service (SAAS) of als On Premise Software applicatie.

2. Met welke systemen kunnen er koppelingen gemaakt worden in ID Flow?
ID Flow kent een open applicatie architectuur en is ontworpen om gegevens uit te wisselen met andere bedrijfsapplicaties.

BPI heeft reeds koppelingen gerealiseerd met You Force REAT/Visma, Profit AFAS, HR SDB, HR SAP, AEOS Nedap, Salto TCS, Traka sleutelkasten, OneIdentity IDM.

 

1. Hoe zorgt ID Flow ervoor dat de juiste gekwalificeerde personen toegang krijgen tot het gebouw of terrein?
ID Flow biedt een beveiligde documentbeheer module aan voor het indienen en beoordelen van documenten zoals (VCA) certificaten, verklaringen en andere bewijsstukken. Ook biedt ID Flow een autorisatieproces aan voor het delegeren van bevoegdheden en het goedkeuren van toegangsautorisaties door beveiliging.

2. Hoe werkt het vooraf aanmelden van bezoekers, contractor’s en leveranciers?
ID Flow werkt met digitale profielen voor het eenvoudig aanmelden van bezoekers contractor’s en leveranciers. Na aanmelding ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een unieke link met een routebeschrijving, informatie over parkeren, OV en informatie over de geldende veiligheidsregels.

3. Hoe wordt de data weergegeven in ID Flow?
-Via moderne dashboards en rapportages wordt er realtime informatie weergegeven per doelgroep (medewerkers, contractor’s, bezoekers etc.) De dashboards geven in één oogopslag inzicht in de voortgang van de processen. Verder kent ID Flow sorteringsopties en zoekfuncties om de gebruiker optimaal te ondersteunen.

 

 

1. Werkt ID Flow volgens de huidige wet- en regelgeving?
Het complete proces van ontwikkeling, implementatie en beheer van het ID Flow platform is gecertificeerd conform ISO 27001 en de NEN7510. Op deze wijze waarborgt BPI de integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van uw processen en informatie. Verder voorziet ID Flow in alle benodigde privacy beschermende maatregelen om uw processen conform doelbinding en AVG in te richten.

ID Flow Brochure downloaden
Vul alle velden in om de brochure te ontvangen.

    seo