ID Scan

ID Scan Server biedt een betrouwbaar platform voor het controleren van identiteitsdocumenten en het verwerken van persoonsgegevens conform wettelijke regels.

Betrouwbare identificatie begint met ID Scan

Steeds meer organisaties krijgen te maken met identiteiten van individuen of het nu gaat om instroom van klanten, leveranciers, chauffeurs, medewerkers of andere personen die iets met uw organisatie te maken hebben. In veel gevallen is inschrijving in een informatiesysteem gewenst. Het controleren van identiteitsdocumenten en handmatig registreren van de persoonsgegevens van (nieuwe) klanten is een tijdrovend en foutgevoelig proces.

BPI introduceert betrouwbare technologie voor het controleren en vastleggen van persoons- en documentgegevens waarmee in minder tijd een betere kwaliteit bereikt wordt. De software levert bovendien een adequaat antwoord op de vraag of een identiteitsdocument echt en of geldig is.

BPI biedt met ID Scan een platform met verschillende oplossingen voor authenticatie van documenten en registratie van persoonsgegevens. BPI combineert in het platform hoogwaardige eigen ontwikkeling met technologieën van internationaal toonaangevende bedrijven. Het CI™ platform bestaat uit een balie module, een zuilmodule voor (zelf/pre-) registratie, mobiele ID scanner, ID Scan app, online ID Scan service en de servermodule. Daarnaast bieden wij een groot aantal adapters voor het koppelen van randapparatuur zoals ID scanners, barcodescanners, handtekening pad, etiketprinters en (smartcard)

Informatie aanvragen ID Scan brochure downloaden
Paspoort controle

Datakwaliteit

ID Scan biedt een gebruiksvriendelijke user interface die is geoptimaliseerd voor het controle proces. Hierbij is bijvoorbeeld rekening gehouden met een groter lettertype zonder schreef en voldoende regelafstand. Daarnaast kan de operator gebruik maken van correctie ondersteuning. Dit is een functie waarbij de gescande gegevens vergeleken kunnen worden met de originele infrarood plaatjes. ID Scan voorziet bovendien in een vier ogen principe en GBA referentietabellen voor het verwerken van scangegevens.
2

Tweedelijns support en verwerking

ID Scan biedt een compleet proces waarbij u als klant onderscheid kunt maken tussen front office en back office taken. De front office taken bestaan doorgaans uit het scannen van het document en het registreren van de persoonsgegevens. De back office functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een aanvraag te controleren, aan te vullen en te accorderen voor verdere verwerking. Deze functionaliteit kan tevens gebruikt worden om, bij twijfel over de echtheid van het document, een document expert een eindoordeel te laten geven.

Scanprofielen en privacy bescherming

Bij de ontwikkeling van ID Scan server is in sterke mate rekening gehouden met doelbinding en privacy. De software voorziet in een watermerkfunctie met configureerbare tekst. Daarnaast is het mogelijk om het BSN te blinderen (conform richtsnoeren Autoriteit Persoonsgegevens). Uniek hierbij is dat de ID Scan software gelijktijdig meerdere scanprofielen kan ondersteunen, die ieder zijn ingericht op basis van specifieke doelbinding. Per scanprofiel bepaalt u welke attributen ingelezen en verwerkt dienen te worden, en welke privacy maatregelen van toepassing zijn. Op deze wijze kunt u voor iedere doelgroep en situatie een profiel configureren dat in overeenstemming is met de wettelijke regels.
ID scan3

Brochure downloaden
Vul alle velden in om de brochure te ontvangen.

    seo