iMatch

iMatch is een Mobile Capture Device. De iMatch is ontworpen om professionals op het gebied van openbare orde, veiligheid en grensbewaking optimaal te ondersteunen bij mobiel werken. Het product voorziet in moderne technologie voor het controleren van identiteitsdocumenten en verifiëren van biometrische kenmerken. De iMatch is licht, compact, robuust en sluit een naadloos aan op bestaande smartphone technologie.

De GridLer iMatch is een state-of-the-art en compact device dat gericht is op mobiele identificatie. De iMatch kan gemakkelijk gekoppeld worden aan een Android of IOS smartphone via een secure Bluetooth Low Energy-verbinding. De snelheid en betrouwbaarheid waarmee de iMatch vingerafdrukken kan afnemen en Internationale identiteitsdocumenten kan controleren op echtheid en geldigheid is uniek in de markt. Uiteraard voldoet de iMatch aan de zeer strenge technische en beveiligingseisen en heeft diverse intensieve testen op dit gebied succesvol doorlopen. Dit is dan ook de reden dat de iMatch ingezet wordt door Border Control organisaties, Politie en Defensie.

De iMatch is er in de volgende varianten:

iMatch 20

 • FBI gecertificeerde vingerafdrukscanner FAP20
 • NFC / E-MRTD lezer
 • Contact Smart Card reader
 • QI Draadloos oplaad mechanisme

iMatch 45

 • FBI gecertificeerde vingerafdrukscanner FAP45
 • NFC / E-MRTD lezer
 • Contact Smart Card reader
 • QI Draadloos oplaad mechanisme

imatch

 
iMatch FAP45

In combinatie met de iMatch producten biedt BPI de volgende softwaremodules aan, die gebruik maken van de camera van de smartphone:

 • Machine Readable Zone (MRZ) lezer
 • Barcode lezer
 • Kenteken lezer

Voor de integratie van de hardware- en softwaremodules biedt BPI uitgebreide documentatie en Software Development Kits (SDK) aan. Hiermee is de integratie van deze functionaliteiten in bestaande applicaties laagdrempelig en snel. Daarnaast biedt BPI de benodigde ondersteuning indien dit gewenst is. De softwaremodules zijn ook los van de iMatch te gebruiken.

De iMatch heeft een uniek Easy Connect systeem waarmee de gebruiker de smartphone eenvoudig fysiek kan koppelen. Door de snelle manier van koppelen combineert de iMatch voor de gebruiker de voordelen van 1 device bij identificatieprocessen, met de voordelen van losse devices bij andere handelingen op de smartphone. De magnetische verbinding interfereert niet met het dagelijkse gebruik van mobiele apparatuur.

Om de gebruiker in de dagelijkse operatie zo goed mogelijk te ondersteunen zijn er ook diverse accessoires beschikbaar:

 • Bumpercase (IP54)
 • Holster
 • Koppelstuk holster
 • Powerbank

Voor technische of uitgebreide informatie over de iMatch verwijzen we u graag naar de speciale website: https://imatch.gridler.com/

Informatie aanvragen iMatch20 brochure iMatch45 brochure Bekijk video iMatch
imatch

BPI biedt de iMatch aan met een Barcode Scanner SDK. Met de Barcode Scanner SDK verandert een gewone smartphone in een barcode scanner die voldoet aan de eisen voor professioneel gebruik. Uniek hierbij is de combinatie van ongeëvenaarde snelheid met een hoge nauwkeurigheid. De Barcode Scanner SDK bevat bovendien geavanceerde algoritmes om barcodes onder complexe omstandigheden goed te scannen. Hierbij kunt u denken aan de uiteenlopende weersomstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd, maar ook aan beschadigde, natte of gevlekte barcodes.

De verbinding tussen de iMatch en de smartphone verloopt snel en veilig op basis van Bluetooth Low Energy (BLE). Het superieure power management van BLE zorgt ervoor dat het energie verbruik van de iMatch circa 40% lager is dan andere Bluetooth-oplossingen. De iMatch beschikt naast de geïntegreerde BLE technologie ook over een hoogwaardige Lithium ION accu. De combinatie van het efficiënte energiegebruik en een moderne accu zorgt ervoor dat professionals de iMatch langer en intensiever kunnen gebruiken. Bovendien beschikt de iMatch over een QI interface voor draadloos opladen. Als accessoire is een holster beschikbaar met geïntegreerde QI lader. GridLer kan tevens een cover op maat ontwikkelen waarmee de iMatch voldoet aan IP54 eisen.

De iMatch heeft een uniek Easy Connect systeem waarmee de gebruiker de smartphone eenvoudig fysiek kan koppelen. Uitgangspunt hierbij is dat de gebruiker de iMatch alleen bij gebruik koppelt aan de smartphone. Door de snelle manier van koppelen combineert de iMatch voor de gebruiker de voordelen van 1 device bij identificatieprocessen, met de voordelen van losse devices bij andere handelingen op de smartphone. Om optimale flexibiliteit te bieden in de ondersteuning van smartphones ontvangt u bij de iMatch twee 4-punts magnetische stickers. Deze sticker kan op de achterkant van elk mobiel apparaat worden geplakt. De magnetische verbinding interfereert niet met het dagelijkse gebruik van mobiele apparatuur.

iMatch-FAP20

Brochure downloaden
Vul alle velden in om de brochure te ontvangen.

  Brochure downloaden
  Vul alle velden in om de brochure te ontvangen.

   seo