Biometrics

 

Projecten:

In de moderne samenleving wordt het steeds belangrijker dat iemand trefzeker kan worden herkend, om onze informatiesamenleving veiliger te maken. Ook voor de persoon zelf, bijvoorbeeld om te voorkomen dat iemand anders met zijn identiteit of bezit aan de haal gaat. Omdat biometrische gegevens het mogelijk maken iemand aan een uniek fysiek kenmerk te herkennen, zal biometrie in de toekomst onmisbaar zijn en toegepast worden in allerlei verschillende processen en omgevingen.

De biometrische oplossingen van BPI zijn onderscheidend door de eigen ontwikkeling van software en hardware. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren ook een uitstekende samenwerking ontwikkeld met gespecialiseerde en gecertificeerde toeleveranciers. De combinatie van hoogwaardige eigen ontwikkeling en toepassing van toonaangevende producten van marktleiders maakt van onze systemen uniek.

Door deze productstrategie worden onze systemen erkend door industrieleiders op het gebied van biometrie en reis- en identiteitsdocumenten en ingezet door organisaties als het Ministerie van Justitie, de Nederlandse Politie en het COA.

Wilt u meer weten over onze Biometrics oplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Download de folder Download de folder