ID Management

 

Projecten:

Steeds meer instellingen krijgen te maken met identiteiten van individuen. Of het nu gaat om instroom van personeel, klanten of andere personen die iets met uw organisatie te maken hebben, in veel gevallen is inschrijving in een informatiesysteem gewenst. BPI Services biedt met CI ID Management dé oplossing om geautomatiseerd identiteiten te beheren. CI ID Management omvat de onderdelen ID Scanning, Authentication & Acces en Provisioning.

ID Scanning

Het handmatig registreren van de persoonsgegevens en controleren van identiteitsdocumenten is een tijdrovend en foutgevoelig proces. BPI Services biedt met ID Scanning een scanoplossing waarmee in minder tijd een betere kwaliteit bereikt wordt. De persoonsgegevens en pasfoto worden door de ID Scanner uit de contactloze chip gelezen die zich bevindt in het identiteitsdocument. ID Scanning levert een adequaat antwoord op de wettelijke verplichtingen zoals identificatieplicht van de werkgever en de wet op BSN. De bediening van de ID Scanner is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Authentication & Access

Als aanvulling op CI ID Scanning biedt BPI de functionaliteit voor het personaliseren van smartcards. Deze oplossing maakt gebruik van de elektronische gegevens en pasfoto’s uit identiteitsdocumenten, waardoor niet iedereen gefotografeerd behoeft te worden. De smartcard oplossing is inzetbaar voor het beveiligen van de logische toegang tot uw netwerk en fysieke toegang tot gebouwen en / of afdelingen. De smartcard kan ook gebruikt worden in combinatie met facilitaire systemen, zoals het kassasysteem in de kantine.

Provisioning

De uitgifte en inname van voorzieningen en het bijbehorende gebruikersbeheer, autorisatiebeheer en toegangsbeheer vergt vaak veel tijd van de instelling. De provisioning module van BPI biedt slimme procesondersteuning waardoor de instelling meer grip krijgt op alle processen, die verband houden met het beheer van identiteiten en de daaraan gekoppelde levering en inname van bevoegdheden en voorzieningen.

Wilt u meer weten over onze ID Management oplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Download de folder Download de folder