Pluryn opent feestelijk tien nieuwe topcare zorgappartementen

pluryn1

Op de locatie Kemnade in Groesbeek zijn nieuwe zorgappartementen officieel en feestelijke geopend voor Topcare cliënten. De zorgappartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, badkamer, entree en een  tuin. De zorg appartementen zijn speciaal ontworpen voor cliënten, die gedurende de dag 1-op-1 begeleiding nodig hebben om uiteenlopende redenen, escalatie ligt dan ook op de loer. In het uiterste geval is afzonderen onoverkoombaar ter bescherming van de cliënt en de omgeving. De slaapkamers voldoen dan ook aan de gestelde eisen vanuit de veldnorm insluitingen. Mocht afzonderen het laatste redmiddel zijn kan de slaapkamer dienen als afzonderingsruimte.

Indien afzonderen niet voorkomen kan worden, dan is de doelstelling dit zo kort mogelijk en zo humaan mogelijk te doen. Pluryn maakt om dit te realiseren onder andere gebruik van de molestbestendige Smart Touch systemen van BPI Services. Hiermee krijgen cliënten meer eigen regie, hetgeen herstel bevordert. Prikkels kunnen per patiënt en per moment gestuurd worden om zo snel mogelijk weer in contact te komen met de cliënt.

Daarnaast biedt de Smart Touch oplossing ook afleiding en ondersteuning door de volgende functionaliteiten aan te bieden:
– Muziek;
– Films & video;
– Afbeeldingen & boeken;
– Tv & Radio;
– Spellen;
– Tekenen & schrijven;
– Aansturen van domotica;
– Dagprogramma;
– Beeld-spraakverbinding.

Pluryn gebruikt het Smart Touch systeem al succesvol op de locaties Kemande en Jan Pieter Heije in Oosterbeek. Door de bewezen toegevoegde waarden in de praktijk en de plezierige samenwerking heeft Pluryn BPI Services gekozen om de zorgappartementen te voorzien van de Smart Touch systemen.

BPI Services:
BPI is een Nederlands bedrijf dat jarenlang slimme oplossingen levert in de gezondheidzorg.
Het is ons doel om de beste oplossing te bieden door innovatieve technologie in te zetten om cliënten en medewerkers te ondersteunen tijdens de behandelingen en zorgprocessen.
Naast de Smart Touch oplossing levert BPI diverse apps, portalen, cameratoepassingen en gastvrij ontvangst met aanmeldzuilen aan organisaties in de geestelijke gezondheidzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, thuiszorg en de forensische zorg.

Voor informatie neem dan contact met ons op:
Telefoon:         +31 (0) 182-346-088
E-mail:             sales@bpiservices.eu
Website:          www.bpiservices.eu