Pro Persona rolt de Smart Touch oplossing van BPI Services B.V. uit op meerdere locaties in Nederland.

Pro Persona

Pro Persona en BPI Services B.V. hebben een contract getekend voor de levering van twintig Smart Touch systemen voor de integratie in de Comfort Rooms, de Intensive Care Units en de Extra beveiligde Kamers op de diverse locaties.

De raad van bestuur van Pro Persona heeft het terugdringen van Dwang & Drang hoog op de agenda staan. Er is een multidisciplinair plan opgesteld om dit te realiseren. Dit plan richt zich op de inhoudelijke behandel kant alsmede de omgeving waarin de cliënten verkeren. Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Pro Persona biedt specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen

Onderdeel van dit plan is dat, wanneer een client een gevaar is voor zichzelf of de omgeving en er geen andere mogelijkheid is om eenzame opsluiting te voorkomen, de patiënt zo kort mogelijk en zo humaan mogelijk afgezonderd wordt. Om dit te realiseren is Pro Persona gestart om de intensive zorg afdelingen op diverse locaties te verbouwen en hiermee de beste mogelijkheden te bieden aan de patiënt tijdens een crisissituatie.

De eerste locatie, Duet in Wolfheze, is reeds voorzien van twee Smart Touch oplossingen. Momenteel worden de locaties de Pompestichting in Nijmegen, Braamberg in Arnhem, Langenberg in Nijmegen en de locatie Phoenix in Wolfheze verbouwd en voorzien van de Smart Touch oplossing.

De Smart Touch oplossing is een beproefde oplossing waar inmiddels 45 organisaties succesvol gebruik van maken. De oplossing is water- en stofresistent en is molestbestendig.
Uiteraard voldoet de oplossing ook aan de eisen vanuit de Veldnorm insluitingen 2013.

Wilt u meer weten over de Smart Touch oplossing neemt dan contact met ons op via:
www.bpiservices.eu of +31 (0) 182-346-088