Stage Marketing (Concurrentieonderzoek)

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) bedrijfskunde / economie / consultancy met interesse in de wereld van een tech scale up op het gebied van identificatie, sensoring en (zorg)innovatie? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair bij BPI en werk mee aan het uitwerken van plannen voor onze strategie.

Hoe ziet jouw stage eruit?

Tijdens deze uitdagende stage werk je binnen ons sales – en marketing team. Je gaat je bezighouden met concurrentieonderzoek voor verschillende markten en producten. Hiermee lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van onze (internationale) strategie en prijs positionering. Aan het begin van je stage krijg je een onboarding programma waarmee wij je in korte tijd laten kennismaken met het bedrijf en onze producten. Daarna ga je aan de slag met onderstaande activiteiten:

  • Je voert een concurrentie en prijspositionering onderzoek uit;
  • Je inventariseert, analyseert en verwerkt data over bestaande en nieuwe markten;
  • Je presenteert je resultaten aan het management van BPI en haar aandeelhouders;
  • Je verwerkt je resultaten in een eindrapport met conclusies en aanbevelingen;
  • Eigen initiatief is altijd welkom, mocht je nog suggesties hebben voor andere werkzaamheden (mocht je bijvoorbeeld ergens interesse in hebben).

Wie ben jij?

Ben jij nieuwsgierig genoeg om de wereld van identificatie, sensoring en (zorg)innovatie te onderzoeken?  Ben jij analytisch en kun jij daarnaast zelfstandig en proactief werken? Kun jij helder communiceren en ben je niet bang om je mening en ideeën te delen met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Verder: 

  • Ben jij een HBO/WO student met een opleidingsniveau richting bedrijfskunde, economie of consultancy; 
  • Zoek jij vanaf september 2022 een (afstudeer)stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben jij 4 dagen per week beschikbaar;
  • Ben jij geïnteresseerd in de business kant van een Tech scale up.

Wat bieden wij?

Een plek binnen een zeer innovatieve en groeiende onderneming met interessante klanten (zowel grote multinationals als Politie en zorginstellingen). Wij bieden jou een mooie (afstudeer)stage, zowel bij ons op kantoor als digitaal. Je krijgt een stagevergoeding en volop ruimte om te leren en te groeien. Bovendien kun je door mee te werken in ons team een schat aan ervaring opdoen.

Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s die werken binnen een gezellige, informele structuur.

Geïnteresseerd?
Wij zien graag je CV en motivatie tegemoet en plannen een kennismakingsgesprek met je in. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon: Julia Veenendaal
Email: j.veenendaal@bpiservices.eu
Telefoonnummer: 0182-346088

seo