Vincent van Gogh Geestelijke Gezondheidszorg rolt poli 3.0 concept uit met een aanmeldzuil van BPI Services B.V.

Vincent van Gogh GGZ foto 1

Vincent van Gogh, een organisatie die zich richt op de Geestelijke Gezondheidszorg, heeft opdracht gegeven aan BPI Services B.V. om een aanmeldzuil inclusief een koppeling met MijnQuarant (EPD)  te leveren.

Door middel van de intensieve samenwerking tussen beide organisaties is dit in korte tijd gerealiseerd en is het concept poli 3.0 met een aanmeldzuil op de locatie Laurentiusplein in Weert in gebruik genomen.
Dit concept is er op gericht om de gastvrijheid te verhogen en het aanmeldproces te vergemakkelijken voor zowel de cliënten als de medewerkers van Vincent van Gogh.
Het concept speelt in op de kernwaarden van de organisatie, meer eigen regie teruggeven aan de cliënt en door inzet van slimme (zorg) technologie zorg- en behandelprocessen efficiënter en gemakkelijker maken.

Via de aanmeldzuil kunnen cliënten zich eenvoudig op basis van een identiteitsdocument aanmelden. Het identiteitsdocument wordt gecontroleerd en het Burger Services nummer (BSN) wordt uitgelezen. Met behulp van het BSN nummer wordt er een Vecozo en SVB-Z controle uitgevoerd en wordt MijnQuarant (EPD) bevraagd. De aanmeldapplicatie controleert automatisch de volgende zaken:

  • Is de client bekend in het Elektronische Patiënten dossier (EPD)?
  • Is de client verzekerd?
  • Kloppen de gegevens van de client (deze worden getoond)?
  • Klopt het dat deze client vandaag een afspraak heeft binnen een bepaald tijdsvenster?

Als alle gegevens kloppen wordt er automatisch een notificatie gestuurd naar de behandelaar dat de cliënt aanwezig is gemeld. De cliënt krijgt een ticket waarop de gegevens van de afspraak staan geprint. Indien de gegevens niet kloppen wordt de cliënt naar de balie verwezen.
De baliemedewerker krijgt automatisch bericht per e-mail met de foutmelding zodat proactief de cliënt direct geholpen kan worden.

BPI Services:
BPI is een Nederlands bedrijf dat jarenlang slimme oplossingen levert in de gezondheidzorg.
Het is ons doel om de beste oplossing te bieden door innovatieve technologie in te zetten om cliënten en medewerkers te ondersteunen tijdens de behandelingen en zorgprocessen.
Naast de touchscreen oplossing levert BPI diverse apps, portalen, cameratoepassingen en gastvrij ontvangst met aanmeldzuilen aan organisaties in de geestelijke gezondheidzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, thuiszorg en de forensische zorg.

Voor informatie neem dan contact met ons op:
Telefoon:         +31 (0) 182-346-088
E-mail:             sales@bpiservices.eu
Website:          www.bpiservices.eu