[Webinar] Meer inzage en inspraak voor cliënten in koers eigen herstelproces met de FARE en HKT-R Zelfscore App.

Benieuwd naar de Zelfscore App’s en hoe u ermee kunt werken?

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons Webinar op 9 juni van 10:00 tot 11:30. We gaan u dan meer vertellen over de meerwaarde van de Zelfscore App’s, en de lopende onderzoeken. U krijgt alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Paul Ter Horst (Senior wetenschappelijk onderzoeker FPK De Woenselse Poort), zal iets vertellen over de ontwikkeling van de HKT-R Spin App en onderzoek met de App binnen De Woenselse Poort.

Mara Eisenberg, (Onderzoeker bij polikliniek De Waag), vertelt u meer over de ontwikkeling van de FARE Spin App en geeft een onderzoeks-update.

Jetze van Dijk, (Senior Software Engineer & Designer bij BPI Services), zal samen met Jasper Peterse, (Sales Manager bij BPI Services), de ambities met betrekking tot doorontwikkeling van de HKT-R Spin / FARE applicaties met u bespreken.

We delen ook praktijkervaringen van organisaties die met de Zelfscore App werken. Een nieuw product implementeren gaat niet zonder slag of stoot.

Agenda punten

De keuze is gevallen op BPI vanwege de vele functionaliteiten en de gebruikersvriendelijkheid dat het systeem te bieden heeft ten opzichte van concullega’s. Een ander belangrijke reden is de tevredenheid

 • Jeroen Kampkes opening en welkom / introductie – 10:00
 • Paul Ter Horst / ontwikkelingen en onderzoek HKT-R Spin
  • Praktijkervaring: implementatie
 • Mara Eisenberg ontwikkelingen en onderzoek FARE
  • Onderzoek FARE Zelfscore Spin
  • Live rondleiding door de FARE Spin
 • Jetze van Dijk / Jasper Peterse / doorontwikkelingen HKT-R Spin / FARE applicaties
 • Inventarisatie roadmap
 • Afsluiting – 11:30

U kunt uw inschrijven via deze link, we zien u graag 9 juni in de Webinar!

Korte uitleg over de Zelfscore App

Met de Zelfscore App, die is ontwikkeld in samenwerking met De Woenselse Poort en de Pompestichting, wordt er in de forensische psychiatrie beoordeelt of een cliënt veilig met verlof kan of kan terugkeren naar de samenleving. Cliënten kunnen met de HKT-R of FARE Zelfscore App zelf hun sterke en zwakke punten onderzoeken en de eigen behandelvoortgang op deze punten volgen.