Nieuws

– Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze Biometric & Identity, Onboarding & Verification en Self-management & Monitoring Solutions.

Werklui met helmen lopen een trap op met het BPI Services logo in de linker bovenhoek
mei 30, 2024
Van Right to Work naar Ready to Work: oplossingen voor onboarding & verificatie
De juiste specialistische kennis en permanente controle ontbreken vaak bij organisaties om Right To Work Check en de WID goed uit te voeren. Het is een ingewikkeld proces dat eenvoudiger kan door automatische ID-verificatie.
mei 27, 2024
BPI Services presenteert op Frontex Industry Day over preregistratie oplossingen voor EES 2024
BPI Services is geselecteerd om hun geavanceerde iMatch50- en iMatch ID case-oplossingen te presenteren op de komende Industry Day voor de Europese grens- en kustwachtgemeenschap.
mei 22, 2024
ID-Wallet: Een revolutie in digitale identificatie
Sinds mei 2024 is de EU Digital Identity regulation van kracht. Lees wat dit inhoudt, wat de belangrijkste kenmerken en voordelen ervan zijn en hoe de BPI Onboarding & Verification Suite kan helpen om de ID-wallet veilig in uw bedrijf te implementeren.
mei 21, 2024
De geestelijke gezondheidszorg in België vereist innovatie bij mensgerichte zorg
De GGZ België heeft innovatie nodig om de toenemende vraag naar geestelijke gezondheidszorg te ondervangen, waar de iSmart Touch aan voldoet.
Hoofdkantoor Canon met logo BPI linksboven
mei 14, 2024
BPI en Canon: samenwerking en innovatie in IP & SDK-oplossingen
Tijdens de bijeenkomst van Canon presenteerde BPI Biometrics & Identity Solutions als onderdeel van de ontwikkeling van nieuwe IP- en SDK-oplossingen.
paspoort wordt gescand met behulp van een smartphone
mei 13, 2024
Voordelen van digitale ID verificatie bij onboarding van medewerkers
Digitale ID verificatie bij onboarding van medewerkers is snel, veilig, en conform wetgeving en richtlijnen. Uitkomst van het onderzoek bevestigt deze voordelen, die ook uw HR afdeling kan ontzorgen.

Slim genoeg om het
simpel te houden.

Heeft u interesse in onze oplossingen? Wij denken graag met u mee.