Nieuws

– Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze Biometric & Identity, Onboarding & Verification en Self-management & Monitoring Solutions.

september 25, 2023
BPI verhuist naar een nieuw kantoor!
Na zorgvuldige afweging en planning zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat wij gaan verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte in Utrecht (NL)! Deze stap betekent een belangrijke mijlpaal voor BPI Services B.V. en markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk in de reis van BPI.
juni 12, 2023
Bent u al voorbereid op de NIS2?
Bent u al voorbereid op de NIS2? Op 16 januari 2023 is de NIS2 daadwerkelijk van kracht geworden. NIS staat voor Netwerk- en Informatie Systemen. In Europa is nu nog de ‘NIS1 directive’ van kracht, een wet specifiek voor essentiële bedrijven met kritische infrastructuur.
maart 14, 2023
Zeehavenpolitie heeft primeur met nieuwste iMatch50
In het kader van het project heeft de Nederlandse politie een innovatieve ‘EES-app’ ontwikkeld voor het mobiel registreren van vingerafdrukken en het valideren van identiteitsdocumenten met de iMatch50.
Arjen Baan geeft stokje door aan Angélique Wouters
oktober 25, 2022
Arjen Baan van BPI Services geeft het stokje door aan Angélique Wouters
Met ingang van 1 maart 2022 is Angélique Wouters benoemd tot nieuwe directeur van BPI Services. Angélique volgt daarmee Arjen Baan op als algemeen directeur, die het bedrijf heeft verkocht aan Karmijn Kapitaal.
Entry & Exit system BPI
oktober 25, 2022
Het nieuwe Entry & Exit Systeem (EES)
Om de veiligheid in Europa te vergroten, zal de EU aan de buitengrenzen van het Schengengebied een nieuw inreis- en uitreissysteem invoeren. Dit systeem heet het Entry & Exit system ofwel EES.
ID App - KPN
augustus 29, 2022
Digitaal onboarden met de ID Scan App
BPI Services B.V. heeft de ID Scan app ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren. De ID Scan app is volledig gepentest en kan naar wens worden ingericht.

Slim genoeg om het
simpel te houden.

Heeft u interesse in onze oplossingen? Wij denken graag met u mee.