Nieuws

– Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze Biometric & Identity, Onboarding & Verification en Self-management & Monitoring Solutions.

maart 14, 2023
Zeehavenpolitie heeft primeur met nieuwste iMatch50
In het kader van het project heeft de Nederlandse politie een innovatieve ‘EES-app’ ontwikkeld voor het mobiel registreren van vingerafdrukken en het valideren van identiteitsdocumenten met de iMatch50.
Arjen Baan geeft stokje door aan Angélique Wouters
oktober 25, 2022
Arjen Baan van BPI Services geeft het stokje door aan Angélique Wouters
Met ingang van 1 maart 2022 is Angélique Wouters benoemd tot nieuwe directeur van BPI Services. Angélique volgt daarmee Arjen Baan op als algemeen directeur, die het bedrijf heeft verkocht aan Karmijn Kapitaal.
Entry & Exit system BPI
oktober 25, 2022
Het nieuwe Entry & Exit Systeem (EES)
Om de veiligheid in Europa te vergroten, zal de EU aan de buitengrenzen van het Schengengebied een nieuw inreis- en uitreissysteem invoeren. Dit systeem heet het Entry & Exit system ofwel EES.
ID App - KPN
augustus 29, 2022
Digitaal onboarden met de ID Scan App
BPI Services B.V. heeft de ID Scan app ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren. De ID Scan app is volledig gepentest en kan naar wens worden ingericht.
Smart Touch - PAC Groningen
augustus 29, 2022
Politie Arrestantencomplex in Groningen voorziet 44 cellen van een celbedienpaneel!
Croonwolter & Drost heeft in samenwerking met Cruxin en BPI Services het Politie Arrestantencomplex in Groningen gerenoveerd. Een belangrijk onderdeel van de verbouwing is de vervanging van de celbedienpanelen in de 44 cellen.
Selfscore App - Risicotaxatie
augustus 29, 2022
Risicotaxatie in de forensische psychiatrie
GGzE en BPI Services werken sinds 2014 aan innovatieve software voor het gebruiksvriendelijk en betrouwbaar ondersteunen van risicotaxatie processen. De HKT-Spin is een hulpmiddel dat vanuit behandelperspectief visueel inzichtelijk maakt welke forensische problemen (risicofactoren) behandeling nodig hebben.

Slim genoeg om het
simpel te houden.

Heeft u interesse in onze oplossingen? Wij denken graag met u mee.