Oplossingen voor
transport & logistiek

– Samen met u zorgen wij voor een efficiënte ID verificatie en registratie, waardoor uw processen soepel en snel verlopen.

Onze ID-verificatie en registratie toepassingen worden dagelijks ingezet bij organisaties zoals Secure Logistics, Cebo en ook Tata Steel. Binnen onze ID-verificatie oplossingen kunnen wij zowel standaard als maatwerk oplossingen  bieden, waardoor er altijd een passende oplossing beschikbaar.

ID Scan

In ons ID Scan platform bieden wij oplossingen voor nauwkeurige identificatie en registratie van personeel, bezoekers, contractors en chauffeurs. Wij houden rekening met de regels van de AVG voor elke doelgroep. Al onze oplossingen voldoen aan de ISO27001 en ISO 9001 certificeringen.

ID App

Onze ID App is gespecialiseerd in het uitvoeren van hoge kwaliteits-controles op alle internationale ICAO documenten. Wij controleren niet alleen de geldigheid van het document en de RFID chip, maar voeren ook een houderverificatie uit. De gegevens die we verzamelen voldoen aan de AVG wetgeving en kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan uw andere systemen via API's. Eventueel uitbreiding van bedrijf belangrijke pagina`s maakt het onboarden/registreren van bezoekers een fluitje van een cent.

ID Scan (Desktop)

Onze ID Scan oplossing is perfect voor bedrijven met een receptie. De receptiemedewerker kan in enkele seconden een kwalitatieve ID verificatie uitvoeren, zonder uitgebreide kennis. De ID Scan controleert tot wel 40 echtheids-kenmerken op een ID document, inclusief een witlicht afbeelding, Ultraviolet en Infrarood. De database omvat 3500 documenten wereld-wijd, waarbij de RFID chip wordt uitgelezen en gecontroleerd. Alle verzamelde data kan worden gekoppeld aan uw andere systemen via API's, met inachtneming van de AVG wetgeving.

ID Kiosk

De ID Kiosk is dé oplossing voor selfservice waarbij bezoekers zich eenvoudig kunnen aanmelden en registreren. Deze veelzijdige Kiosk kan worden uitgerust met verschillende hardware componenten, zoals ID scanners, Biometrie oplossingen en kaart lezers/printers. De software kan variëren van een eenvoudige ID verificatie flow tot een uitgebreide toegangsflow met bijvoorbeeld veiligheidsvideo's en examens. Ideaal voor onbemande of laag bemande posten waar veilige, snelle en efficiënte toegang gewenst is.

De backend oplossingen van ID Scan

In ons ID Scan platform bieden wij oplossingen voor nauwkeurige identificatie en registratie van personeel, bezoekers, contractors en chauffeurs. Wij houden rekening met de regels van de AVG voor elke doelgroep. Al onze oplossingen voldoen aan de ISO27001 en ISO 9001 certificeringen.

ID HUB

De Hub is het centrale brein van all onze ID verificatie toepassingen. Hier stellen we de profielen in die aansluiten bij de doeleinden van de controle, waardoor er altijd een duidelijke doelbinding is en het bedrijf voldoet aan de AVG-wetgeving bij registratie. In de Hub kunnen de audit trail, scans, scanrapporten en connectoren worden geconfigureerd. Daarnaast kunnen we ook de integratie met ons ID Flow-product implementeren.

ID Flow

Met ID Flow kunnen organisaties hun toegangsverlenings-processen digitaliseren en efficiënt beheren vanuit één centraal punt. Dit zorgt voor een snelle uitwisseling van informatie over de toegangsvoorwaarden tot een gebouw of terrein tussen verschillende partijen, zoals aannemers, bezoekers, leveranciers en toezichthouders. Daarnaast biedt ID Flow een realtime informatie dashboard en uitgebreide beheerfunctionaliteiten, inclusief een grafische workflow module.

Casestudies

Onze ID Scan oplossingen richting identificatie en registratie worden al ingezet bij grote bedrijven zoals: KPN, Secure Logistics en Tata Steel. Deze oplossingen zijn schaalbaar naar uw wensen, maar kunnen ook direct worden geïmplementeerd als proven concept. 

iSmart Touch biedt kwalitatieve meerwaarde voor cliënten, medewerkers en organisatie

>   Bekijk de case

Secure Logstics logo
Gebruiksvriendelijk en privacy veilig online identificatie en registratie met de ID App

>   Bekijk de case

Tata Steel logo
Het inzetten van ID Flow, voor een gastvrije ontvangst en betrouwbare toegangsverlening

>   Bekijk de case

Logo Cebo Holland
ID Flow is een bezoekers-registratiesysteem dat uitgaat gaat van zelfservice

>   Bekijk de case

Slim genoeg om
het simpel te houden

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare identificatie en registratie is een must bij het verwelkomen van bijvoorbeeld nieuwe werknemers. Hoe is dit geregeld in uw organisatie? Wij denken graag met u mee.