Oplossingen voor
organisatie & industrie

– Samen met u draaien wij problemen om in vooruitgang.

Onze tech-oplossingen richting identificatie en registratie worden al ingezet bij grote bedrijven zoals: KPN, Secure Logistics en Tata Steel. Deze oplossingen zijn schaalbaar naar uw wensen, maar kunnen ook direct worden geïmplementeerd als proven concept.

ID

Diverse oplossingen voor een foutloze identificatie en registratie van bijvoorbeeld medewerkers, bezoekers, contractors en chauffeurs. 

ID Scan - scanner BPI
ID Scan
ID Scan biedt een compleet proces waarbij u als klant onderscheid kunt maken tussen front office en back office taken.
ID Hub
De back office functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een aanvraag te controleren, aan te vullen en te accorderen.
ID Flow
Met ID Flow kunnen organisaties toegangsverleningsprocessen digitaliseren en vanuit een centraal punt beheren en optimaliseren.
ID Kiosk
ID Scan Kiosk is een beproefde oplossing conform ISO 27001. Bezoekers kunnen zichzelf snel en gemakkelijk aanmelden of registreren.
ID App
De ID Scan app is ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren.

Slim genoeg om
het simpel te houden

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare identificatie en registratie is een must bij het verwelkomen van bijvoorbeeld nieuwe werknemers. Hoe is dit geregeld in uw organisatie? Wij denken graag met u mee.