iMatch

– Biometric & Identity Solutions 

Onze iMatch producten zijn Mobile Captures Devices. Dit zijn mobiele apparaten die gebruikt worden om onderweg vingerafdrukken, documenten en contact smartcards te verifiëren en identificeren. De iMatch-serie wordt eenvoudig gekoppeld aan smartphones.

De iMatch serie is ontworpen om professionals op het gebied van openbare orde, veiligheid en grensbewaking optimaal te ondersteunen. 

De producten zijn voorzien van moderne technologie voor het controleren van identiteitsdocumenten en verifiëren van biometrische kenmerken.

Compacte ID documenten & vingerprintscanner

Betrouwbare registratie

De iMatch is een state-of-the-art en compact device dat gericht is op mobiele identificatie. De iMatch kan gemakkelijk gekoppeld worden aan een Android of IOS smartphone via een secure Bluetooth Low Energy-verbinding.
De snelheid en betrouwbaarheid waarmee de iMatch vingerafdrukken kan afnemen en Internationale identiteitsdocumenten kan controleren op echtheid en geldigheid is uniek in de markt. Uiteraard voldoet de iMatch aan de zeer strenge technische en beveiligingseisen en heeft diverse intensieve testen op dit gebied succesvol doorlopen. Dit is dan ook de reden dat de iMatch ingezet wordt door Border Control organisaties, Politie en Defensie.

iMatch 20
De iMatch FAP20 is ontwikkeld in samenwerking met én gemaakt voor de Nederlandse grensbewaking en Politie. De iMatch FAP20 is het perfecte mobiele verificatieapparaat voor identiteitsdocumenten en het matchen van één vingerafdruk.
iMatch 45
De iMatch FAP45 is speciaal gemaakt voor grenscontrole-, Politie- en legerpersoneel. Hij werkt volledig volgens de specificaties van het Entry & Exit Systeem (EES). De iMatch FAP45 is het perfecte mobiele identificatieapparaat voor het scannen van identiteitsdocumenten en 1 of 2 vingerafdrukken.
iMatch 50
De iMatch FAP 50 is speciaal ontwikkeld voor mobiele registratie- en verificatieprocessen met 4 vingerafdrukken. Naast de FAP50 vingerafdrukscanner is de iMatch FAP50 uitgerust met een display voor optimale ondersteuning aan de gebruiker. Dit maakt de iMatch FAP50 het perfecte mobiele identificatieapparaat voor ID-documenten. Ook sluit de FAP50 naadloos aan op de EES-vereisten.
iMatch ID Case
De ID Case is een koffer voor biometrische registratie en identiteitscontrole voor het verzamelen, verifiëren of identificeren van persoonlijke gegevens. De mobiele koffer is ontworpen om de werkstromen van immigratie- en grensprofessionals optimaal te ondersteunen.
iMatch Face Capture
De iMatch Face Capture oplossing maakt het mogelijk om eenvoudig een individu te registreren of verifiëren via gezichtsverificatie.
iMatch SDK’s
BPI biedt diverse SDK’s aan op het gebied van toegangsverlening, identificatie en verificatie. Zo bieden wij kentekenherkenningssoftware en mobiele identificatie en verificatie software.
iMatch SDK

Referenties

De iMatch wordt ingezet bij verschillende organisaties binnen
Border Control, Politie en Defensie. Ruim 70.000 politieprofessionals gebruiken onze producten:

Slim genoeg om het
simpel te houden

De iMatch oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en inzetbaar
bij verschillende situaties omtrent veiligheid en identificatie.
Heeft u interesse? We komen graag in contact met u.