ID Scan

– Onboarding & Verification Suite

De Onboarding & Verification suite bevat verschillende oplossingen voor authenticatie van documenten en de identificatie en registratie van personen. BPI combineert hoogwaardige eigen ontwikkelingen met technologieën van internationaal toonaangevende bedrijven. De Onboarding & Verification suite bestaat uit een balie module, een Kioskmodule voor (zelf/pre-) registratie, ID Scan app, online ID Scan service en de servermodule. Daarnaast bieden wij een groot aantal adapters voor het koppelen van randapparatuur zoals ID scanners, barcodescanners, handtekening pad, etiketprinters en smartcard.

Betrouwbare identificatie begint met ID Scan

Snelle en foutloze registratie

Steeds meer organisaties krijgen te maken met identiteiten van individuen.
Of het nu gaat om instroom van klanten, bezoekers, leveranciers, chauffeurs, medewerkers of andere personen die iets met uw organisatie te maken hebben, in veel gevallen is inschrijving in een informatiesysteem gewenst. Het controleren van identiteitsdocumenten en handmatig registreren van de persoonsgegevens van (nieuwe) klanten is vaak een tijdrovend en foutgevoelig proces.
Met onze ID Scan oplossingen wordt dit probleem voor u opgelost.

ID Scan - HUB en Scanner
ID Scan
ID Scan biedt een compleet proces waarbij u als klant onderscheid kunt maken tussen front office en back office taken. De front office taken bestaan doorgaans uit het scannen van het document en het registreren van de persoonsgegevens.
ID Hub
De back office functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een aanvraag te controleren, aan te vullen en te accorderen voor verdere verwerking. Deze functionaliteit kan tevens gebruikt worden om, bij twijfel over de echtheid van het document, een document expert een eindoordeel te laten geven.
ID Flow
Met ID Flow kunnen organisaties toegangsverleningsprocessen digitaliseren en vanuit een centraal punt beheren en optimaliseren. Hierdoor ontstaat er een snelle informatie-uitwisseling over de voorwaarden om toegang te krijgen tot een gebouw of terrein tussen aannemers, bezoekers, leveranciers en toezichthouders.
ID Kiosk
ID Scan Kiosk is een beproefde oplossing conform ISO 27001. Bezoekers kunnen zichzelf snel en gemakkelijk aanmelden of registreren op basis van bijvoorbeeld een (International) identiteitsdocument. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een QR-code, pincode of biometrisch kenmerk.
ID App
BPI Services heeft de ID Scan app ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren. De ID Scan app maakt een betrouwbaar en innovatief identificatie proces mogelijk. Dit proces voldoet aan de eisen vanuit wetgeving (AVG/GDPR) en informatiebeveiliging (ISO 27001).

Referenties

Het ID Scan platform wordt door vele organisaties in verschillende sectoren gebruikt. Hieronder bevindt zich een selectie daarvan:

Slim genoeg om het
simpel te houden.

Het ID Scan platform is op verschillende manieren en apparaten inzetbaar.
Benieuwd wat de opties zijn voor uw organisatie?
Wij bekijken graag de mogelijkheden met u.

Secure Logstics logo
Gebruiksvriendelijk en privacy veilig online identificatie en registratie met de ID App

>   Bekijk de case

Tata Steel logo
Het inzetten van ID Flow, voor een gastvrije ontvangst en betrouwbare toegangsverlening

>   Bekijk de case

Logo Cebo Holland
ID Flow is een bezoekers-registratiesysteem dat uitgaat gaat van zelfservice

>   Bekijk de case