Oplossingen voor Overheid

– Voor een veilige samenleving. 

BPI biedt uw overheidsinstantie tech- & AI oplossingen die, met meer oog voor mensen en met meer kennis van mogelijkheden, veiligheid en welzijn verbeteren.

iMatch

De iMatch serie is ontworpen om professionals op het gebied van openbare orde, veiligheid en grensbewaking optimaal te ondersteunen. De producten zijn voorzien van moderne technologie voor het controleren van identiteitsdocumenten en verifiëren van biometrische kenmerken.

iMatch 20
De iMatch FAP20 is ontwikkeld in samenwerking met én gemaakt voor de Nederlandse grensbewaking en Politie.
iMatch 45
De iMatch FAP45 is het perfecte mobiele identificatie apparaat voor het scannen van identiteitsdocumenten en 1 of 2 vingerafdrukken.
iMatch 50
De iMatch FAP 50 is speciaal ontwikkeld voor mobiele registratie- en verificatieprocessen met 4 vingerafdrukken.
iMatch ID Case
De iMatch ID Case is een koffer voor biometrische registratie en identiteitscontrole voor het verzamelen van persoonlijke gegevens.
iMatch Face Capture
De iMatch Face Capture oplossing maakt het mogelijk om eenvoudig een individu te registreren of verifiëren via gezichtsverificatie.
iMatch SDK app
iMatch SDK’s
BPI biedt diverse SDK’s aan op het gebied van toegangsverlening, identificatie en verificatie.

ID 

Diverse oplossingen voor een foutloze identificatie en registratie van bijvoorbeeld medewerkers, bezoekers, contractors en chauffeurs. 

ID Scan - scanner BPI
ID Scan
ID Scan biedt een compleet proces waarbij u als klant onderscheid kunt maken tussen front office en back office taken.
ID Hub
De back office functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een aanvraag te controleren, aan te vullen en te accorderen.
ID Flow
Met ID Flow kunnen organisaties toegangsverleningsprocessen digitaliseren en vanuit een centraal punt beheren en optimaliseren.
ID Kiosk
ID Scan Kiosk is een beproefde oplossing conform ISO 27001. Bezoekers kunnen zichzelf snel en gemakkelijk aanmelden of registreren.
ID App
De ID Scan app is ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren.

iSmart

Maak gebruik van onze iSmart oplossingen voor het controleren, taxeren en reduceren van risico’s in detentie of de zorg.  Maar ook voor het verbeteren van welzijn, verblijf en autonomie in voor cliënten/ gedetineerde in isolatie. 

3D model van de iSmart Touch 3.0
iSmart Touch
De molestbestendige iSmart Touch oplossing is een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde mediawand waarbij de cliënt centraal staat.
iSmart Self Score App
De iSmart Self Score app is een digitale tool voor risicotaxatie in de forensische psychiatrie.
iSmart Detect
iSmart Detect is een monitoring – en alarmeringssysteem voor cliënten of gedetineerden, zo analyseert het systeem afwijkend gedrag.

Casestudy

BPI werkt al jaren met vele trots met verschillende soorten overheidsinstanties. Van ministeries tot aan de politie. Onze geavanceerde oplossingen, op het gebied van Veiligheid & Welzijn, sluiten naadloos aan op de wensen van deze markt. 

iSmart Touch biedt kwalitatieve meerwaarde voor cliënten, medewerkers en organisatie

>   Bekijk de case

Slim genoeg om
het simpel te houden

Bent u op zoek naar veiligheid en registratieoplossingen voor uw overheidsinstantie? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.