Industrieën

– Oplossingen op het gebied van Veiligheid & Welzijn. Voor u en alle mensen.

Steeds meer sectoren en organisaties en bedrijven in binnen- en buitenland hebben behoefte aan slimme, menselijke Identity en Safety oplossingen.
En ontdekken de voordelen van de toepassingen van BPI. Van justitie en politie tot GGZ-instellingen. Van grotere bedrijven tot stadions. Wat ze – naast de direct voordelen van onze systemen in veiligheid en welzijn – ook nog eens veel praktische voordelen oplevert. Van verbeterde toegankelijkheid en zorg tot snellere doorstroming, meer werkplezier en grotere tevredenheid.

Overheid

BPI werkt al jaren met vele trots met verschillende soorten overheidsinstanties. Van ministeries tot aan de politie. Onze geavanceerde oplossingen, op het gebied van Veiligheid & Welzijn, sluiten naadloos aan op de wensen van deze markt. 

iSmart Touch biedt kwalitatieve meerwaarde voor cliënten, medewerkers en organisatie

>   Bekijk de case

Zorginstellingen

BPI heeft veel ervaring opgedaan in deze markt. Zo telt onze referentie lijst al meer dan 70 zorginstellingen. Onze producten zijn gericht op het verminderen en voorkomen van risico’s bij cliënten / gedetineerde in isolatie. Dit allemaal om Dwang & Drang te beperken. 

iSmart Touch biedt kwalitatieve meerwaarde voor cliënten, medewerkers en organisatie

>   Bekijk de case

Organisatie & Industrie

Onze tech-oplossingen richting identificatie en registratie worden al ingezet bij grote bedrijven zoals: KPN, Secure Logistics en Tata Steel. Deze oplossingen zijn schaalbaar naar uw wensen, maar kunnen ook direct worden geïmplementeerd als proven concept. 

Secure Logstics logo
Gebruiksvriendelijk en privacy veilig online identificatie en registratie met de ID App

>   Bekijk de case

Tata Steel logo
Het inzetten van ID Flow, voor een gastvrije ontvangst en betrouwbare toegangsverlening

>   Bekijk de case

Logo Cebo Holland
ID Flow is een bezoekers-registratiesysteem dat uitgaat gaat van zelfservice

>   Bekijk de case

Onze referenties

Slim genoeg om het
simpel te houden

Wilt u kennis maken met onze innovatieve producten op het gebied van Veiligheid & Welzijn? Wij komen graag met u in contact om met u mee te denken.