Over ons

– Wij zijn BPI, 100% gedreven en toegewijd.

Wij zijn Bold Practical Innovators. 100% gedreven en toegewijd. Om met al onze energie, ervaring, enthousiasme en expertise de scherpste antwoorden te vinden. Op de vragen van onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar de slimste Identification en Safety Solutions.

70k

Mensen gebruikt BPI software dagelijks

75+

Klanten vertrouwen op BPI als hun leverancier in identificatie en risico oplossingen

10+

Landen maken gebruik van onze oplossingen.

Smart human centric Solutions

Wij innoveren en implementeren mensgericht. Ontwikkelen Smart Human Centric Solutions. Met meer oog voor veiligheid en welzijn. En altijd aandacht voor haalbaar, uitvoerbaar en schaalbaar.

Zo komen we samen tot oplossingen die processen en de mensen die ermee moeten werken snel, praktisch en safe faciliteren.
En voor de mensen die ze moeten gebruiken duidelijk, toegankelijk en toepasbaar zijn. Goede, betrouwbare en veilige oplossingen die ook uw organisatie en alle gebruikers, dus ook de meest kwetsbare, écht verder helpen. En bewezen beter werken voor iedereen.

Smart Touch - header

Our values

Alle experts van BPI kijken altijd eerst scherp naar uw vraag én naar de uitdagingen, zorgen en praktijk achter uw vraag om tot de beste oplossing te komen voor elke gebruiker.

Smart
Door bij uw nieuwe vragen slimmer en anders te denken.
Niet meteen te komen met standaardsystemen. Maar eerst goed, ter plekke te kijken en ook te luisteren naar de behoeften uit uw praktijk. Door aan te schuiven, scherp mee te denken en te analyseren. Om – met de juiste inzichten – echt vernieuwende voorstellen te ontwikkelen. Die in uw dagelijkse praktijk precies op de juiste plek optimaal werken, en voor gebruikers écht waarde toevoegen en vooruitgang brengen.

Solid
Door bij uw vergelijkbare vragen direct efficiënt door te pakken. En onze bewezen betere oplossingen gericht, effectief en duurzaam uit te rollen. Bij uw vergelijkbare organisatie. Op uw vergelijkbare locatie. Voor uw vergelijkbare gebruikers. Waar nodig snel en eenvoudig aangepast aan uw specifieke wensen. Om overal echt snel het verschil maken. Met haalbare, schaalbare en in praktijk voor iedereen goede en direct succesvol inzetbare oplossingen.

Human
Met ons gedreven, enthousiaste en daadkrachtige team van de beste experts. Die zelfstandig en samen flexibel en snel kunnen schakelen. Die open en transparant werken. Die hun talent, kennis, inzichten delen. Die elke dag opstaan en vol gaan voor de beste oplossing. Omdat ze geloven, vertrouwen en bouwen op de synergie van samen. Om met onze mensen de best mogelijke oplossing te ontwikkelen… voor uw en alle mensen.

Werken bij BPI

Heb jij de energie, ervaring en drive? Het enthousiasme en de wil om het verschil te maken? In afwisselende en veelzijdige projecten? Voor aansprekende opdrachtgevers? Denk en werk je graag net even anders? En wil je betrokken zijn van offerte en ontwerp tot oplevering en onderhoud?

Ontdek de kansen die je krijgt bij BPI. Om met meer autonomie, creativiteit, verantwoordelijkheid én enthousiaste collega’s te gaan voor meer perspectief. Voor je opdrachtgevers én je eigen carrière. We zijn altijd op zoek naar slimme, solide en gedreven collega’s.

Slim genoeg om
het simpel te houden

Meer weten over BPI en onze aanpak? Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten.