Over ons

Wij geloven dat slimme technologie de veiligheid en het welzijn van iedereen moet vergroten, zeker van de meest kwetsbaren.

BPI Services

Over ons

BPI Services B.V. is een Nederlands bedrijf gevestigd in Reeuwijk. BPI ontwikkelt sinds 2002 hoogwaardige innovatieve oplossingen om organisaties zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten. Wij gaan langdurige samenwerkingen aan met onze klanten en voorzien hen van betrouwbare, innovatieve en veilige oplossingen. Dit doen wij met een leuk team dat er continu naar streeft om onze producten en onze services aan onze klanten te verbeteren.

bpi-teamfoto-horizontaal
BPI iMatch teamfoto

Service

BPI Services beschikt over een eigen serviceteam. Ons serviceteam bestaat uit een servicemanager, software engineers en service engineers. Zij werken nauw samen om alle meldingen zo snel mogelijk en op professionele wijze af te handelen. Onze service manager is verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en de kwaliteit van de afhandeling. De software engineers en service engineers bieden vanuit onze servicedesk zowel remote service als onsite services aan.

Kwaliteit

BPI Services beschikt over een eigen software ontwikkelteam met kennis en expertise van de verschillende programmeertalen en cloudomgevingen. Daarnaast beschikt BPI Services over een product engineering team om hardware componenten of oplossingen in-house te bedenken en te ontwikkelen. Alle software en hardware oplossingen worden intern en na installatie bij de klant op locatie nogmaals getest, voordat de oplossingen in gebruik worden genomen.

smart-touch-bpi-team
Brainstorm sessie BPI

Betrouwbaarheid

Al onze oplossingen voldoen aan de vereisten op het gebied van informatiebeveiliging en de AVG-wetgeving. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen is BPI Services ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 (informatiebeveiliging in de zorg) gecertificeerd. Tevens zijn al onze medewerkers in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Werken bij BPI Services

Bekijk de verschillende vacatures

'We believe smart technology should improve security and wellbeing for everyone, especially the most vulnerable'.
Dat is waar BPI Services voor staat. Wij ontwikkelen innovatieve technologie op het gebied van smart sensoring en identificatie met oog voor de medemens.

Lijkt dit je interessant? Kom dan ons team versterken!

Brochure downloaden
Vul alle velden in om de brochure te ontvangen.

    seo