BPI verhuist naar een nieuw kantoor!

Europalaan 101, 3526 KR Utrecht NL

Na zorgvuldige afweging en planning zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat wij gaan verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte in Utrecht (NL)! Deze stap betekent een belangrijke mijlpaal voor BPI Services B.V. en markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk in de reis van BPI.

Verbeterde werkruimte & gunstige locatie
Dankzij geweldige klanten en partners zoals u zijn we onze huidige werkplek ontgroeid en hebben we een modernere ruimte gevonden die past bij onze ambitie. Ons nieuwe kantoor, aan de Drommedaris – Europalaan 101, 3526 KR Utrecht, is zorgvuldig gekozen om een verbeterde werkruimte te bieden die samenwerking, creativiteit en productiviteit bevordert.

Ons nieuwe kantoor ligt in een uitstekende omgeving en biedt toegankelijkheid en gemak voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Dichtbij de belangrijkste vervoersknooppunten en voorzieningen streven we naar een naadloze ervaring voor iedereen die contact heeft met BPI.

Grotere capaciteit & werkomgeving
De beslissing om naar een nieuw kantoor te verhuizen komt door de groei en uitbreiding van BPI. Onze nieuwe ruimte biedt meer capaciteit, waardoor we ons groeiende team kunnen huisvesten en onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Deze verhuizing weerspiegelt ons streven om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Ons nieuwe kantoor is ontworpen met open werkplekken, pauzezones en vergaderruimtes die teamwerk en het delen van ideeën stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe opzet ons vermogen om baanbrekende oplossingen te leveren op het gebied van Biometric & Identity, Onboarding & Verification en Monitoring & Self-Mangement verder zal versterken.

Naadloze overgang naar het nieuwe kantoor
We begrijpen dat een soepele overgang van cruciaal belang is tijdens een verhuizing en we doen er alles aan om onze activiteiten zo min mogelijk te verstoren. Ons toegewijde team werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat alle nodige regelingen van tevoren worden getroffen. We zullen alle updates of veranderingen communiceren naar onze gewaardeerde klanten en partners om een naadloze overgang te garanderen.

Nieuwe mijlpaal
We zijn dankbaar voor uw voortdurende steun en kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons nieuwe kantoor op 1 oktober 2023. Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we samen aan dit spannende nieuwe hoofdstuk beginnen!

Nieuw adres:

Drommedaris
Europalaan 101, 3526 KR Utrecht NL

Meer informatie?

Vul onderstaand uw emailadres in om meer informatie te ontvangen over deze oplossing.