Digitaal onboarden met de ID Scan App

Voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren.

Bedrijven investeren steeds meer in goede onboarding programma’s voor nieuw personeel. Deze onboarding programma’s gaan verder dan alleen het inwerken van personeel. Om fouten te voorkomen, is het belangrijk dat het registratieproces van nieuwe medewerkers veilig (AVG/GDPR) en vlekkeloos verloopt. Dit proces is echter lastig uitvoerbaar als personeel op afstand wordt ingewerkt. Zeker in tijden van Covid19 wordt dit steeds vaker de norm. Met de ID Scan app wordt dit probleem voor bedrijven opgelost.

BPI Services B.V. heeft de ID Scan app ontwikkelt voor organisaties die het een uitdaging vinden om op afstand een betrouwbare identificatie uit te voeren. De ID Scan app is volledig gepentest en kan naar wens worden ingericht. De ID Scan app wordt al bij meerdere organisaties in verschillende sectoren ingezet. Onze referenties zijn o.a.: KPN, de Rijksoverheid, Dimence en Secure Logistics.

Bent u benieuwd naar de werking van de app? Lees dan vooral verder!

Hoe werkt de ID Scan App?

De ID Scan App is een uiterst gebruiksvriendelijke applicatie. Het identificatieproces is eenvoudig en wordt volgens de AVG / GDPR wet uitgevoerd. De ID Scan App werkt zowel op Android als iOS apparaten. Hoe de ID Scan app precies werkt en wat de functionaliteiten zijn, leest u in de ID Scan app Brochure.

Hoe veilig is de ID Scan app?ID Scan app veiligheid

Wij bij BPI Services B.V. vinden het erg belangrijk dat de veiligheid van persoonlijke gegevens goed wordt nageleefd. Zo zijn de app en het ID Scan platform uitvoerig getest op gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit (IS0 9001) en op informatiebeveiligingsrisico’s (ISO 27001).

Hoe werkt de ID Scan app in de praktijk?

BPI Services B.V. heeft meer dan 10 jaar ervaring met het leveren van identificatie en biometrie oplossingen. De ID Scan app is ontwikkeld in samenwerking met bestaande klanten voor uiteenlopende identiteitsverificatie vraagstukken. De feedback van gebruikersgroepen en externe pentesters is een waardevol middel in onze strategie om de gebruikersvriendelijkheid en de informatiebeveiliging van de ID Scan app en het bijbehorende ID Scan platform continue te verbeteren.

In de praktijk zien wij dat de ID Scan app een goede business case kent. Bedrijven zien de applicatie als een investering en verdienen deze binnen een jaar terug.

Zelf aan de slag met de ID Scan App?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de ID Scan app of een online demo inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via contact@bpiservices.eu of +31(0)182 – 346 088.

Meer informatie?

Vul onderstaand uw emailadres in om meer informatie te ontvangen over deze oplossing.