Werken bij

Wil jij ons team versterken? Bekijk hieronder de verschillende vacatures.

software-development

Vacature: Full Stack .NET Software Engineer
Als Software Engineer werk je aan en ontwikkel je uiteenlopende producten. Daarbij maak je gebruik van alle programmeertalen. Hardware devices en de software daarvoor worden in house ontwikkeld, dit omvat onder andere SDK’s, Saas oplossingen en mobiele apps.

Ga naar vacature
project-management

Vacature: Project Delivery Manager
Als Project Delivery Manager heb jij een leidende rol voor de implementatie van nieuwe projecten bij klanten. Je bent de verbindende factor tussen de klant en het interne team van BPI, om de doelstellingen van het project conform afspraak en planning te realiseren.

Ga naar vacature
marketing-stagiair

Vacature: Stage Concurrentieonderzoek
Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) bedrijfskunde / economie / consultancy met interesse in de wereld van een tech scale up op het gebied van identificatie, sensoring en (zorg)innovatie? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen?

Ga naar vacature
vacature-finance-manager

Vacature: Sales Manager
Heb jij de wil om het verschil te maken en beschik jij over de energie, drive en ervaring in een High-Tech omgeving? En weet jij alles van sales van software/hardware oplossingen? Dan is dit je kans! Bij BPI zijn we op zoek naar een Salesmanager die het team komt versterken.

Ga naar vacature
vacature-office-manager

Vacature: Office Manager
Om onze kantoorwerkzaamheden in goede banen te leiden, zoeken wij een enthousiaste en proactieve duizendpoot die graag wil werken in een kleinschalige omgeving.  De functie is erg afwisselend en uitdagend, je bent het aanspreekpunt en spil in onze organisatie.

Ga naar vacature
seo