Arjen Baan van BPI Services geeft het stokje door aan Angélique Wouters

Met ingang van 1 maart 2022 is Angélique Wouters benoemd tot nieuwe directeur van BPI Services. Angélique volgt daarmee Arjen Baan op als algemeen directeur, die het bedrijf heeft verkocht aan Karmijn Kapitaal. Arjen heeft de core business op het gebied van Identificatie en Smart Sensoring ontwikkeld en gebouwd aan sterke en langlopende relaties met klanten in de zorg, bij de overheid, politie, grensbewaking en in het bedrijfsleven. BPI Services kenmerkt zich, dankzij de visie en leiderschap van Arjen, door innovatief proces denken.

Hoewel Arjen na jarenlange inzet het stokje overdraagt, blijft hij nog wel betrokken bij BPI Services als minderheidsaandeelhouder en adviseur.

Over Angélique Wouters

Angélique Wouters heeft in haar carrière brede ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd, dat goed aansluit bij BPI Services. Zo begon ze haar loopbaan als inspecteur bij de Politie in Den Haag, Daarna volgden onder meer Ahold, Makro en Wolters Kluwer, waar ze zich zowel op nationaal als internationaal niveau richtte op onder meer het realiseren van groei, uitbouwen en opzetten van webformules en digitalisering van ondernemingen.

Tevens brengt Angélique ervaring mee vanuit verschillende toezichthoudende rollen.

“Ik ben trots en verheugd om als Algemeen Directeur het BPI Services team te versterken. Mijn brede ervaring met het leiden en bouwen van bedrijven komt op een mooie manier bijeen met de ambitie en cultuur van BPI Services. Dit ondernemende, innovatieve bedrijf voegt waarde toe aan de veiligheid en welzijn van onze maatschappij, met een fantastisch betrokken team.

BPI Services is klaar voor een nieuwe fase van groei en doorontwikkeling met onze partners, klanten en gedreven medewerkers.”

Angélique Wouters

Alle medewerkers van BPI Services willen Arjen bedanken voor zijn innovatieve ideeën, jarenlange inzet en steun.

Over BPI Services

BPI Services levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten voor onboarding processen, toegangsverlening en grensbewaking.

Wilt u meer informatie over producten en diensten? Bezoek dan onze website: www.bpiservices.eu.

Meer informatie?

Vul onderstaand uw emailadres in om meer informatie te ontvangen over deze oplossing.