De Koninklijke Marechaussee en BPI Services B.V. tekenen contract

1

De Koninklijke Marechaussee en BPI Services B.V. hebben het contract getekend voor de levering van 1100 iMatch Mobile Capture Devices en 4000 software licenties. De iMatch is een lichtgewicht, snel en betrouwbaar identificatie en verificatie apparaat voor mobiel politiewerk en grenscontrole. 

“Wij zijn verheugd dat wij de Mobile Capture Devices voor de Koninklijke Marechaussee gaan leveren. Dit contract is een belangrijke volgende stap in onze strategie om mobiele identificatie oplossingen te leveren die voldoen aan de strenge technische en beveiligingseisen van professionals bij de Grensbewaking en Politie.”, aldus Arjen Baan, directeur van BPI.

De GridLer iMatch is een state-of-the-art Mobile Capture Device met geïntegreerde technologieën zoals een PIV-gecertificeerde vingerafdrukscanner, een contact smartcardlezer en een NFC e-MRTD lezer. Het opladen kan draadloos of met mini-USB worden gedaan. De iMatch maakt verbinding met een smartphone naar keuze met een veilige Bluetooth Low Energy verbinding die uniek is in de markt.

Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook kijken op https://imatch.gridler.com/