Opnieuw is BPI gecertificeerd voor ISO27001, ISO9001 en NEN7510

applaus-mensen

Met trots kunnen wij mededelen dat BPI Services opnieuw is gecertificeerd voor ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510!

In de week van 19 april 2021 heeft de 3-jaarlijkse her-certificeringsaudit plaatsgevonden, dit is een uitgebreide  audit waarin het hele managementsysteem en de informatiebeveiliging onder de loep worden genomen. Bij BPI Services zijn wij continu bezig om onze bedrijfsprocessen te verbeteren en te innoveren. We zijn dan ook erg blij dat wij voldoen aan de internationale eisen en opnieuw zijn gecertificeerd. Maar wat houden deze certificeringen eigenlijk in?

ISO_9001

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (KMS) en nagenoeg de bekendste norm ter wereld.

Kenmerken van kwaliteitsmanagement (ISO 9001):

  • Het continu verbeteren van stroomlijnen van processen
  • Het streven naar een hogere klanttevredenheid
  • Risicogericht denken voor meer veerkracht en duurzame groei
  • Het streven naar een krachtige bedrijfspresentatie
  • Investeren in new business en genereren van new business
  • Samenwerking verbeteren met belanghebbenden

Met dit certificaat kan BPI consequent producten en diensten blijven leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten.

ISO_27001

ISO 27001 – Informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, dit is de internationaal bekendste norm voor het Information Security Management System (ISMS).

De drie elementen van informatiebeveiliging zijn:

  • Beschikbaarheid: toegankelijk en bruikbaar zijn op verzoek van een bevoegde entiteit
  • Integriteit: nauwkeurigheid en volledigheid van de beveiliging van bedrijfsmiddelen
  • Vertrouwelijkheid: informatie wordt niet beschikbaar gesteld of ontsloten aan onbevoegde personen, entiteiten en processen.

Een ISO 27001 certificering biedt ons de kans om te groeien, te innoveren en om het klantenbestand verder uit te breiden.

NEN-7510

NEN 7510 – Informatiebeveiliging in de zorg

Het certificaat NEN 7510 ‘informatiebeveiliging in de zorg’ is speciaal ontwikkeld voor instellingen in de gezondheidszorg en voor organisaties die patiëntgegevens verwerken of beheren. BPI Services levert meerdere producten en diensten aan gezondheidsinstellingen en moet hierdoor NEN 7510 gecertificeerd zijn.

De NEN 7510 certificering heeft afgelopen jaar strengere eisen gekregen en wij hebben ons best gedaan om te voldoen aan deze nieuwe eisen. Dit is ons gelukt!

Wat betekent dit voor onze klanten?

Al deze certificeringen voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging betekenen dat onze diensten voldoen aan de eisen en wensen van klanten en belanghebbenden. Alle medewerkers bij BPI Services zijn competent en zorgen dat onze kennis blijvend wordt gevoed om de beste kwaliteit en informatiebeveiliging te garanderen.

Hecht u ook veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige, veilige en betrouwbare identificatie of Smart Touch oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of emailadres.

E-mail: contact@bpiservices.eu – Telefoonnummer: +31 (0) 182-346088